Профила на smigal
smigal, НЕ е разрешил/а да бъде използувано публикуваното от нея/него в тази тема в други сайтове/форуми!

От дата: 11/03/09 03:31:41


Muharem Serbezovski - Diskografija


MUHAREM SERBEZOVSKI – 1968 – “ZENNUBE” – singl ploca – 08.11.1968
MUHAREM SERBEZOVSKI – 1969 – “STA CE MI BOGATSTVO” – singl ploca – 05.06.1969
MUHAREM SERBEZOVSKI – 1970 – “JOS UVJEK TE VOLIM” – singl ploca
MUHAREM SERBEZOVSKI – 1970 – “CIGANIN SAM AL UMEM DA VOLIM” – singl ploca – 08.10.1970
MUHAREM SERBEZOVSKI – 1971 – “SHEHERZADA” – singl ploca – 10.03.1971
MUHAREM SERBEZOVSKI – 1971 – “CIGANKO VATRENOG OKA” – singl ploca 12.08.1971
MUHAREM SERBEZOVSKI – 1971 – “ALISA NE IDI” – singl ploca – 13.12.1971
MUHAREM SERBEZOVSKI – 1972 – “SPAVAJ CEDO SPAVAJ” – singl ploca – 14.07.1972
MUHAREM SERBEZOVSKI – 1973 – “CEKACU TE JA” – singl ploca
MUHAREM SERBEZOVSKI – 1973 – “SRCE CIGANSKO” – singl ploca – 13.12.1973
MUHAREM SERBEZOVSKI – 1973 – “OSMAN AGA” – singl ploca – 16.01.1973
MUHAREM SERBEZOVSKI – 1974 – “RAMU RAMU” – singl ploca
MUHAREM SERBEZOVSKI – 1975 – “ZELENO ZELENO” – singl ploca – 05.02.1975
MUHAREM SERBEZOVSKI – 1975 – “HAJDE SVI DA PEVAMO” – singl ploca – 21.08.1975
MUHAREM SERBEZOVSKI – 1976 – “DALI HOCES BRATE ALIJU” – singl ploca & Ajnur
MUHAREM SERBEZOVSKI – 1976 – “DZELEM DZELEM” – singl ploca
MUHAREM SERBEZOVSKI – 1977 – “RAMAJANA” – singl ploca
MUHAREM SERBEZOVSKI – 1977 – “ZASTO SU TI KOSE POBELELE DRUZE” – singl ploca – 24.02.1977
MUHAREM SERBEZOVSKI – 1979 – “MUHAREM U HAREMU” – singlica – 12.03.1979
MUHAREM SERBEZOVSKI – 1979 – “SUZANA VOLIM TE” – singl ploca – 08.10.1979
MUHAREM SERBEZOVSKI – 1980 – “PESMA PRIJATELJU” – singl ploca – 13.10.1980
MUHAREM SERBEZOVSKI – 1982 – “HVALA TI OCE MOJ” & AJNUR SERBEZOVSKI
MUHAREM SERBEZOVSKI – 1982 – “DISCO ORIENT”
MUHAREM SERBEZOVSKI – 1983 – “DODJI MI U GODINI JEDAN DAN”
MUHAREM SERBEZOVSKI – 1984 – “ZASTO SU TI KOSE POBELELE DRUZE”
MUHAREM SERBEZOVSKI – 1985 – “TEZKA BESE NASATA RAZDELBA”
MUHAREM SERBEZOVSKI – 1986 – “SINE MOJ”,”PLAVO,PLAVO” 45/10 + mc 308/97
MUHAREM SERBEZOVSKI – 1987 – “EMINA”,”ZALJUBIH SE” 30/10
MUHAREM SERBEZOVSKI – 1989 – “BOZE,BOZE”,”KO ZNA KOLKO DALEKO SI TI?” 30/10
MUHAREM SERBEZOVSKI – 1990 – “SAE ROMA”,”OSMI MART” 30/10
MUHAREM SERBEZOVSKI – 1991 – “HERDELEZI”,”LEJLA”,”ZMIJA” 30/10
MUHAREM SERBEZOVSKI – 1993 – “STA UCINI BOLAN JARANE” 30/10
MUHAREM SERBEZOVSKI – 1996 – “TI SI MOJA CIGANKA” 30/10
MUHAREM SERBEZOVSKI – 1997 – “GDJE JE MOJA SARAJKA?” 60/10
MUHAREM SERBEZOVSKI – 1998 – “I OVAJ SVJET JE MALI” 30/10
MUHAREM SERBEZOVSKI – 2000 – “JEDINA”
MUHAREM SERBEZOVSKI – 2001 – “HLADNA ZIMA”
MUHAREM SERBEZOVSKI – 2002 – “TI SI TUDJA ZENA”
MUHAREM SERBEZOVSKI – 2003 – "DJURDJEVDAN”
MUHAREM SERBEZOVSKI – 2003 – “STA UCINI BOLAN JARANE”
MUHAREM SERBEZOVSKI – 2004 – “JEDAN JE”
MUHAREM SERBEZOVSKI – 2006 – “DAJ MI BOZE STRPLENJE”
MUHAREM SERBEZOVSKI – 2006 – “NAJ VECI HITOVI”

Коментари по темата
За да коментирате трябва да влезете в профила си.

Ако нямате профил регистрирайте се, става за секунди.

За момента няма коментари!

+Обнови чата  
vanko123 каза:
super
music4funn каза:
zdr. manqci kak e havata
soldjara каза:
zdr nqkoi znael kak se kazva edna pesen na astral projeckt koqto e dalga 10 min
alek каза:
Преди имаше възможност да напишеш няколко думи от песента и така да я намериш.Сега има ли я тази екстра.Моля за помощ.
jivot каза:
zdravei te na vsichki
baraba каза:
питай Shaker
D9JK каза:
baraba kaji kak da kacha pesen v saita
D9JK каза:
zdraveite na vsichki
jekak1 каза:
благодаря
baraba каза:
Жека екстра е, със здраве да го ползваш
*Архив на чата*
Кой е Freddie Mercury?